Vi tilbringer 80-90% af vores tid indenfor. Kan bæredygtigt byggeri øge vores livskvalitet, produktivitet eller indlæring? Svaret er ja! Men hvorfor sker det så ikke oftere? Hvad skal der til for at skabe indendørsliv, som får det bedste frem i os?

Det Gode Indeliv er hovedtemaet, når Sustainable Build annoncerer årets Innovation Challenge 2018 på Building Green. Deltag i debatten og annonceringen af årets Sustainable Build Innovation ChallengeBuilding Green i Forum nu på torsdag d. 1/11 fra kl. 12.30-13.30. Det sker på 1. sal på Specialist Talks Scenen – så kom tidligt, da der er kun plads til 70 personer i rummet.

Innovationsudfordringen er en åben invitation til iværksættere og virksomheder i Danmark såvel som globalt. Målet er at identificere og udbrede løsninger, som kan fremme det gode indendørsliv.

Vi ved, at kvaliteten af vores luft-, lys-, og lydsystemer virkelig har stor indflydelse på både vores koncentrationsevne og indlæring samt på produktivitet og livsglæde. Vi skal derfor have fokus tilbage på brugerne af bygningerne – inddrage dem i udviklingen og renoveringen af bygningerne og måle på deres oplevede velvære i bygningerne efterfølgende. Udviklingen af nye innovative løsninger kan spare samfundet mange millioner på færre sygedage, øget effektivitet på arbejdspladserne og bedre indlæring i skolerne.

Sustainabel Build Building Green

Hør og deltag i debatten mellem:

  • Signe Kongebro, Partner, Henning Larsen Architects
  • Marlene Haugaard, Direktør for Engineering, NCC
  • Nicolai Viking, Underviser, Den Grønne Friskole
  • Søren Meyer, Udviklingschef, Grundejernes Investeringsfond

Moderator: Sofus Midtgaard, Sustainable Build

Sustainable Build er et partnerskab mellem ledende aktører på tværs af den Danske Byggebranche: Pension Danmark, Region Midtjylland, Henning Larsen, NCC og Tarkett. Initiativet er muliggjort via støtte fra Industriens Fond (IF) og Grundejernes Investeringsfond (GI). Initiativet involverer udover de nævnte partnere en række kommuner, aktører fra hele byggebranchen samt en række relaterede industrivirksomheder.

Vi glæder os til at se jer!

(Foto: Torben Eskerod, Skolen i Sydhavnen)