Hvis din innovation bliver udvalgt, vil du få adgang til SUSTAINABLE BUILDs partnere og netværk, som giver dig muligheden for at arbejde med dit projekt i samarbejde med ledende eksperter, virksomheder og organisationer i byggerimiljøet. Du vil få:

  • Adgang til SUSTAINABLE BUILDs Accelerator Forum fra den 21.-23. april, 2020, hvor dit projekt eller innovation vil være hovedfokus for samarbejdet med partnere og andre innovatører.
  • Mulighed for at teste din innovation i udvalgte pilotprojekter, i samarbejde med SUSTAINABLE BUILDs partnere og netværk.
  • Kontinuerlig vejledning før, under og efter SUSTAINABLE BUILDs Accelerator Forum.
  • En individuel præsentation, til Accelerator Forum m.m., lavet i samarbejde med SUSTAINABLE BUILD holdet.
  • En personlig video af dig og dit projekt – som også vil være tilgængelig på sustainablebuild.dk.

På Accelerator Forum, vil du få vejledning fra medlemmer af SUSTAINABLE BUILD Rådet, som er nøje udvalgt til dette års tema og de udvalgte innovatører. Efter Accelerator Forum vil innovatørerne blive en del af en efterfølgende accelerationsproces, der faciliterer adgangen til – og realiseringen af – de muligheder der blev identificeret til det afholdte Accelerator Forum.

Deltagelsen i SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge kan derfor hjælpe med at modne din innovation og åbne døre til nye muligheder.