Den 21. april, 2020, er forberedelsesdagen. Formålet med denne dag er at finpudse og øve din præsentation og præstation i et fagfællebedømmelses format, sammen med SUSTAINABLE BUILD holdet og andre innovatører. Du vil have en personlig facilitator der hjælper dig med at maksimere dit output til vores Accelerator Forum.
Din præsentation vil være grundlæggende for en ’impact rotation’ hvor du vil få individuel tid med SUSTAINABLE BUILD Rådet, hvor I sammen taler om din innovation og hvordan man bedst muligt skalerer det.
SUSTAINABLE BUILD Accelerator Forum er fra den 22.-23. april, 2020. Dette event udgøres af to begivenhedsrige dage på højtryk, hvor du vil beskæftige dig med SUSTAINABLE BUILD rådet som består af partnere, eksperter, offentlige og private beslutningstagere. Rådet der deltager til Accelerator Forum er nøje udvalgt og arrangeret til at hjælpe dig på din rejse.
Forum dag 1 er centreret omkring dine præsentationer og på at samle så mange forpligtelser, forbindelser og spor som muligt. Forum dag 2 er centreret omkring at fællesdesigne og bygge din køreplan for fremtiden.
Under Accelerator Forum, vil hver innovatør have en tildelt facilitator som vil hjælpe dig med at overbevise Rådet om at give dig så mange forpligtelser som muligt, for at hjælpe dig undervejs. Du vil også have en tildelt notetager, som vil hjælpe dig med at holde styr på alle forpligtelserne fra Rådet.
Den sidste aktivitet i dit innovationsforløb er med vores Advisory Board i maj. Her vil udvalgte medlemmer af vores netværk hjælpe dig med at bygge dit fundament for fremtiden.