Du vil beholde alle dine rettigheder til din innovation. Alle ansøgninger er fortrolige og vil ikke blive offentliggjort. Hvis din innovation bliver udvalgt, skal du dog være indforstået med at der er behov for en vis åbenhed, så medlemmerne af SUSTAINABLE BUILD Innovation Group kan forstå og vejlede din innovation.

De eneste betingelser du forpligter dig til i forbindelse med at indsende en ansøgning, er følgende:

  • At organisatorerne bag SUSTAINABLE BUILD vil bruge den data og information jeg har indsendt til at gennemgå og vurdere min ansøgning for at deltage i SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge, og kun til dette formål.
  • At jeg tillader organisatorerne bag SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge har retten til at dele og distribuere mine ansøgningsmaterialer til medlemmerne af SUSTAINABLE BUILDs Innovation Group med det ene formål at bedømme materialet.
  • At jeg beholder det fulde ejerskab over mine IP-rettigheder.
  • At jeg erkender at det indsendte information og samtykke til SUSTAINABLE BUILDs Innovation Challenge, på ingen måde udgør en kommerciel eller anden forpligtende eller bindende relation med nogen, hverken andre deltagere i Innovation Challenge forløbet, partnere eller organisatorer.