Onsdag d. 20. januar lancerede Sustainable Build innovationsudfordringen 2016. Med Innovationsudfordringen2016 indbydes danske og internationale innovatører og virksomheder til at tilmelde sig med deres innovative løsning. De 10 innovationer med størst vækstpotentiale vil få support til at accelerere og skalere produktet eller løsningen samt få adgang til investorer, nye markeder, eksperter og måske den første kunde eller et pilotprojekt med hjælp fra projektets partnere.

Find årets Innovationsudfordring og tilmeld dig eller din virksomhed her.

Lanceringen af årets innovationsudfordring skete til heldagsworkshoppen SUMMIT, hvor godt 150 deltagere på tværs af branchen var samlet i KADKs festsal på Holmen. Gennem en række workshops gav deltagerne deres input til tre Task Forces, der nu nedsættes for at arbejde med at udvikle innovative løsninger.

Resultaterne fra Innovationsudfordringen og de tre Task Forces præsenteres til Accelerator Forum i juni, og med SUMMIT er startskuddet således taget for udviklingen af de 10 konkrete innovationer, der i slutningen af året skal gavne hele branchen.