Accelerator Forum

Accelerator Forum 31. maj-1. juni 2017

Accelerator Forum 2017 finder sted d. 31. maj – 1. juni på Godsbanen i Aarhus.

Her samles SUSTAINABLE BUILD partnerskabet for sammen at sætte tryk på bæredygtigt byggeri i Danmark. Dagene byder på præsentationer og intensive accelerationsforløb for de otte udvalgte SUSTAINABLE BUILD innovatører fra årets Innovation Challenge, der får hjælp til at skalere deres innovation og få den ud på markedet.

Programmet for de to dage følger snarest…

7. Accelerator Forum

Til Accelerator Forum træder SUSTAINABLE BUILD ind i sin vækstfase. Her præsenteres en jury, bestående af SUSTAINABLE BUILDs partnere samt udvalgte eksperter og beslutningstagere med indflydelse på byggeriet i Danmark,  for de 10 udvalgte innovatører fra årets Innovation Challenge samt resultaterne fra det intensive arbejde i tre Industry Task Forces.

Arrangementet løber over to dage, hvor de 10 udvalgte innovatører modtager faglig sparring til, hvordan de kan skalere deres innovation og måske endda få det første pilotprojekt eller samarbejde med projektets partnere. Samtidig præsenterer de tre Industry Task Forces resultaterne af deres arbejde.

Til Accelerator Forum præsenteres således resultaterne af det samlede års arbejde i SUSTAINABLE BUILD, og løsningerne skaleres, så de kan implementeres i branchen og bidrage til øget vækst inden for bæredygtigt byggeri.